Főlefolyó duguláselhárítás

Főlefolyó duguláselhárítás

Főlefolyó duguláselhárítás

olcsón és fix áron

falbontás nélkül

alapdíj és folyóméter díj nélkül

hétvégén és ünnepnapokon

Borkó József

06-70/934-10-90

 

Főlefolyó duguláselhárítás

Főlefolyó duguláselhárítás

A főlefolyók esetében nagyon sokszor a környezeti behatások okoznak dugulást, ilyen például az ereszcsatorna eltömődése. Őszi időszakban a lehullott falevelek a rosszul lefedett csatornanyílásba ömlő hordalék (kavics,kő,fadarabok),vagy más egyéb olyan tárgyak kerülhetnek bele ami sajnos sok esetben duguláshoz vezet. De a probléma jöhet alulról is. Egy szép, nagy fa ami igencsak megdobja a kertben eltöltött idő hangulatát, kivéve, ha a fa gyökérzete a csatorna útját keresztezi. De nem ritka az sem,hogy a vezetékek összeillesztésénél lévő gumitömítés okoz fennakadást.

Emellett nem beszéltünk még a rosszul összeszerelt, nem megfelelő lejtésű, régi (akár eternit) csatornavezetékekről melyek ha eldugulnak nagyon sok galibát tudnak okozni. Valamint a benti lefolyóvezetékekből a kültéri csatornavezetékekbe jutó ruha darabok,műanyagok,na meg persze a Nedves Papírtörlők. Azért is emeltük ezt ki mert az esetek 70% – ban ez okozza a dugulást.Ezek részben textilből készülnek és nem oldódnak fel a vízben,ehhez még hozzá jöhet a vízköves,szűk,sok kanyaros vezeték és a kevés öblítővíz mennyiség.

A főlefolyók duguláselhárítása különböző méretű, típusú, alakú tisztítófej alkalmazással történik ami azért szükséges, hogy a csővezeték teljes átmérőben meglegyen tisztítva! Az általunk használt saját tulajdonú, korszerű nagy teljesítményű csatornatisztító gépek a lehető leghatékonyabban, roncsolás, sérülés és bontás nélkül, tisztítják a lefolyó cső belső részeit, és hárítják el a dugulást!

Több duguláselhárító oldalon olvashatja:

“A lakások többségében mondhatni 99,5 % – ban 5 méteren belül van a dugulás amit a duguláselhárító szakemberek szinte azonnal elhárítanak. ”EZ PANEL LAKÁSOKRA IGAZ LEHET.  Na de a családi házaknál  nem ritka a  10-15 méteres sőt a 20 méteres bekötés sem. Itt jön elő a plusz folyóméter díj ami lehet akár 1.000 – 3.000 forint is méterenként. Nálunk nincs ilyen! Árainkat úgy képeztük, hogy önnek is megfeleljen!

 

Nincs folyóméter díj és nincs alapdíj!

Borkó József

06-70/934-1090

 

főlefolyó dugulás-elhárítás Budapest Olcsón Fix Áron

főlefolyó duguláselhárítás Pest Megye Olcsón Fix Áron

főlefolyó duguláselhárítás Gyorsan Tisztán

főlefolyó duguláselhárítás Ünnepnapokon Hétvégén

főlefolyó duguláselhárítás Falbontás Nélkül

főlefolyó duguláselhárítás Alapdíj és Folyóméter díj Nélkül

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.