Mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

Lefolyótisztítás

Budapesten és Pest megyében!

Olcsón és fix áron!

Folyóméter díj és alapdíj nélkül!

Kapcsolat 06-70/934-10-90

Borkó József

 

Mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás

 

Pár szó a mosogatókról és azok felépítéseiről.

A beépíthető mosogatók ma már a leggyakrabban a konyhabútor részét képezik, de még léteznek állvánnyal (konzollal) falra szerelt mosogatók is. Leggyakrabban zománcozott vagy korrózióálló acélból készülnek, de kapható akrilátból és kerámiából készült mosogatók is. A kerámiamosogatók inkább mosókonyhákba vagy gazdasági helyiségekbe alkalmasak.

Egy vagy kétmedencésként gyártják a mosogatókat. Vannak lapos csepegtetőtálcával készültek, de vannak nagyméretű kiömlőnyílással ellátottak is. Továbbá túlfolyóval ellátottak, illetve őrlésre alkalmas (konyhamalac, engedély köteles) mosogatók. A mosogatók szagzáró szerelvényeiből is óriási a választék. Kaphatók egy illetve kétmedencés típusokhoz, túlfolyóval vagy kiöntőállal felszereltek. A legjobb megoldás, ha a mosogatót a szagzáró szerelvénnyel együtt vásárolják meg. A mosógépet vagy a mosogató gépeket ezekhez a szerelvényekhez lehet csatlakoztatni.

A mosogató szennyvízcsövet (lefolyóvezetéket) általában 40mm-es átmérőjű PVC csővel kötik, vagy 50mm-es csővel. De sok esetben leszűkítik 32mm-es vezetékre amiben sajnos előbb utóbb dugulás keletkezik ha nem figyelünk oda. Kis átmérő, kis keresztmetszet és ha nincs megfelelő lejtés na meg a hossza is jóval hosszabb mint 3-5 méter akkor nagy az esély a dugulás kialakulására. Ételmaradék, olaj, zsír, nem megfelelő tisztítószerek és a vízkő ami idővel minden lefolyóban kialakul.

Mosogató dugulás jelei:

 • csatornaszag
 • bűz
 • lassan elszivárgó víz
 • kuruttyoló hang

Ha ezeket a problémákat észleljük, akkor se ijedjünk meg és ne hívjunk egyből szakembert. Próbáljuk meg a jól bevált házilagos módszereket. Forró víz, ecet, szódabikarbóna. Szifon leszerelése, tisztítása. Egy jó pumpával akár tízezreket is spórolhatunk.

Ha a mosogató dugulása még fenn áll ezen módszerek kipróbálása után is, akkor sajnos a hiba mélyebben van és csak megfelelő duguláselhárító géppel oldható meg a dugulás megszüntetése. Nem érdemes házi gyártású kábeleket, drótokat ledugdosni a lefolyóvezetékbe mert több kárt okozhatunk mint hasznot. Nem egyszer vezetett már az ilyen próbálkozás az egész lefolyócső (elfolyó vezeték) bontásához, újraépítéséhez.

Vállalkozásunk gyorsan és tisztán, garanciával vállalja mosogatók duguláselhárítását, lefolyók tisztítását Budapesten és Pest megyében egyaránt.

mosogató duguláselhárítás

 • Gyorsan és tisztán.
 • Alapdíj és folyóméter díj nélkül.
 • Budapesten ingyenes kiszállás.
 • Garanciával.
 • Igazodunk önhöz mert fontos az idő számunkra.
 • A munka nem tart tovább 1 – 1,5 óránál.
 • Áraink olcsók és fixek.

Nagy teljesítményű, elektromos duguláselhárító gépeink a mai kornak megfelelően, sérülés, bontás és roncsolás nélkül hárítják el a dugulást

Hívásától számítva egy két órán belül megérkezünk, de sokban függ, hogy épp merre dolgozunk. Esetleges késésünkről mindig tájékoztatjuk a megrendelőt. Áraink a helyszínen sem változnak.

Ha bármi kérdése lenne hívjon bizalommal! Ha önnek fontos a hatékonyság és az eredmény!

06-70/934-1090

Borkó József

 

mosogató duguláselhárítás Budapest

mosogató duguláselhárítás Pest megye

mosogató duguláselhárítás Olcsón Fix Áron

mosogató duguláselhárítás Hétvégén Ünnepnapokon

mosogató duguláselhárítás Falbontás Folyóméter és Alapdíj Nélkül

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.