Dugulás

Dugulás

Dugulás a lakásban?

 

A probléma akár a kertben is lehet!

Visszafelé folyik a szennyvíz a toalettben? Főleg nagyobb esőzések idején tapasztalja a kellemetlen jelenséget? Gondolt már arra, hogy esetleg nem is az ingatlanon belül keresendő a probléma? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a dugulás hátterében a kertben meghúzódó csövek törése is állhat. Az ingatlantulajdonosok figyelmét egyre gyakrabban hívják fel a szakemberek arra, hogy nem mindegy, hova kerülnek telepítésre a kertben a fák. A nagy gyökérzettel rendelkező növények is okozhatnak problémát, pláne a terebélyes fák. Nem csak a járda, vagy a térkő feltöréséhez vezethet a helytelen telepítés, hanem bizony akár a dugulás minden kellemetlenségéhez is. A nagy gyökerek megtalálják az utat a földben levő csövek, csatornák apró réseihez, majd az évek során egyre inkább bekúsznak azokba. Ott táptalajra lelve terebélyesednek, míg végül komoly csőtörést okozhatnak. Az esőzések idején a szennyvízzel együtt visszafolyhat a lakásba az esővíz, aminél kevés problémásabb helyzetet lehet elképzelni.

Dugulás

Dugulás

A kertépítés során tehát nagyon fontos, hogy a csövektől távolra ültessük a nagyra növő fákat, növényeket. Használt ingatlan vásárlásakor érdemes akár szakemberrel átnézetni a rendszert, így fény derülhet a csövek esetleges hibáira. A kamerás cső-és csatornavizsgálat ehhez nagy segítséget nyújt a profiknak, akik így pontosan feltérképezhetik a teljes kerti csőrendszert is. Ha időben sikerül elkapni egy repedést, akkor további kellemetlenségek nélkül cserélhető ki az érintett szakasz és előzhető meg ezzel a dugulás, valamint a toalettből áradó bűz. A legjobb szakemberek ma már kiszállási díj nélkül, előre megadott pontos kalkulációval állnak rendelkezésre, így rejtett költségek nélkül szolgálják az otthonokhoz tartozó rendszerek átnézését, javítását, vagy az esetlegesen kialakult dugulások megszüntetését.

Ne habozzon ha ilyen vagy ehhez hasonló problémája van, hívjon bizalommal. Vállaljuk mosdók, mosogatók, vécék, piszoárok, főlefolyók, strangok, alapvezetékek duguláselhárítását, csatornatisztítását. Bontás nélkül. Garantáltan kedvező és fix áron. Budapesten és Pest megyében egyaránt, a hét bármely napján. 

Kapcsolat : 06-70/934-1090

Borkó József

Duguláselhárítók a legjobb áron Budapesten és Pest megyében!

 

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.