Dugulás-elhárítás

Dugulás-elhárítás

Dugulás-elhárítás

 

Előzze meg a dugulás-elhárítás teendőit!

Eldugult a lefolyó és ez szinte már ellehetetleníti a konyhai, fürdőszobai szaniterek használatát? Még a rendszeres takarítás ellenére is bűzt tapasztal a toalettben? Ezek azok a helyiségek a lakásban, amelyek alapvetően hozzájárulnak a kényelemhez. De mi a helyzet akkor, ha dugulás jelentkezik? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben először házilagos módszerekkel igyekeznek tenni a duguláselhárítás érdekében. Természetesen előfordulhat, hogy a dugulás makacssága miatt nem vezetnek eredményre ezek a megoldások. Ilyenkor, vagy éppen a gyors és hatékony segítség érdekében mindenképpen célszerű szakemberhez fordulni.

Mint sok más terület kapcsán, így az ingatlanokban előforduló dugulások vonatkozásában sem lehet elégszer felhívni a figyelmet a megelőzésre. Sokszor már az is elegendőnek bizonyul, ha a heti nagytakarítás alkalmával egy lábas forró vizet öntünk a lefolyókba. Jó szolgálatot tehet mind a megelőzés, mind a házilagos dugulás-elhárítás kapcsán a szódabikarbóna és az ecet kombinációja. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a szaniterek megfelelő használatán is nagyon sok múlik.

A konyhában rendszerint a zsiradék és az ételmaradékok szoktak problémát okozni. Ezektől lefolyószűrővel szabadulhatunk meg leghatékonyabban. A szakemberek tapasztalatai azt mutatják, hogy a háziasszonyok többsége túl sok mosogatószert, mosóport használ, és a samponnal, tusfürdőkkel sem szoktunk spórolni. Mindez a csövekbe került hab miatt okozhat gondot, hiszen az melegágyat képez a későbbi dugulásoknak. Ha a hajszálakat nem fogjuk fel a fürdőszobában, még egy lépéssel közelebb lehetünk a makacs, sokszor csak szakember segítségével megszüntethető dugulásokhoz. Fontos, hogy a toalettbe se kerüljenek oda nem illő tárgyak és a használt macskaalomtól is inkább a szemétszállítást kihasználva szabaduljunk meg, semmiképpen sem a WC-n lehúzva azt.

Dugulás-elhárítás Budapest

  • Dugulás-elhárítás Budapest I. kerület, Duguláselhárítás II. kerület, Duguláselhárítás III. kerület, Duguláselhárítás IV. kerület, Duguláselhárítás V. kerület, Duguláselhárítás VI. kerület, Duguláselhárítás VII. kerület, Duguláselhárítás VIII. kerület, Duguláselhárítás IX. kerület, Duguláselhárítás X.kerület, Duguláselhárítás  XI. kerület, Duguláselhárítás XII. kerület, Duguláselhárítás XIII. kerület, Duguláselhárítás XIV. kerület, Duguláselhárítás XV. kerület, Duguláselhárítás XVI. kerület, Dugulás-elhárítás Budapest XVII. kerület, Dugulás-elhárítás XVIII. kerület, Duguláselhárítás XIX. kerület, Duguláselhárítás XX. kerület, Duguláselhárítás XXI. kerület, Duguláselhárítás XXII. kerület, Duguláselhárítás XXIII. kerület.
Dugulás-elhárítás

Dugulás-elhárítás

 

Borkó József

06-70/934-1090

Duguláselhárítók a legjobb áron!

 

Dugulás-elhárítás Pest megye

  • Acsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Göd, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Verseg, Visegrád, Zsámbok, Agárd, Biatorbágy, Budaörs, Budakalász, Budakeszi, Diósd, Dunakeszi, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepestarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Ócsa, Páty, Százhalombatta, Szentendre, Szigetszentmiklós, Tárnok, Telki, Tököl, Tordas, Törökbálint.

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.