Mosdó duguláselhárítás

Mosdó duguláselhárítás

Mosdó duguláselhárítás

Lefolyótisztítás

Alapdíj és Folyóméter Díj Nélkül

Olcsón és Fix Áron

Borkó József

06-70/934-10-90

Duguláselhárítók

Mosdó duguláselhárítás

Mosdó duguláselhárítás

Pár szó a mosdókról, tartozékairól.

A mosdó általában egy falra felfüggesztett vagy szekrénybe süllyesztett kerámia mosdókagylóból, szennyvízszeleppel ellátott szagzáró szerelvényből, (keverőcsapból vagy kiömlőcsapból), rögzítőelemekből, esetleg oszlopból, vagy a szifont takaró burkolatból áll. Napjainkban sokféle alakú és felszerelésű mosdókagyló kapható. A mosdókagylót csavarokkal és tiplivel rögzítik a falhoz vagy a szerelési egységhez. A szagzáró része lehet a szennyvízszelepnek, de a szennyvízszelepet hollandi anyával is csatlakoztathatják a szagzáróhoz. A szennyvízszelep a mosdó része is lehet, ebben az esetben a szelep gyakran mechanikusan működtetett dugó, amelyet nyomógombbal egy karos áttételen keresztül hozunk működésbe. További része még a mosdónak a csapolószerelvények (csaptelep), ami lehet falra szerelhető vagy álló kivitelű. Az álló csapokat a vízvezetékhez a mosdó alatt elhelyezett sarokcsapokkal és a csaphoz tartozó hajlékony bekötőcsöveken át csatlakoztatják.

Mosdónál alkalmazható szagzáró szerelvény:

A mosdókba sok minden belekerülhet ami aztán duguláshoz vezethet. Minden ami a kézről lemosott szennyeződés (felgyülemlett), szappandarabok, körömdarabok, emberi és állati testszőrzet. Valamint a rosszul kivitelezett lefolyóvezetékek (nem megfelelő lejtés, nem megfelelő méretű lefolyóvezeték és még sorolhatnánk).

 

Ha a dugulást nem sikerül elhárítani, házilagos módszerekkel akkor a gond mélyebben van. Ilyenkor már érdemes szakembert hívni aki a megfelelő gépeivel, és tudásával, bontás nélkül oldja meg a problémát.

Vállaljuk mosdók duguláselhárítását, lefolyótisztítását: Budapesten és Pest megyében

 

  • Olcsón és fix áron.
  • Gyorsan és tisztán.
  • Falbontás nélkül.
  • Alapdíj nélkül.
  • Folyóméter díj nélkül.

 

A munka körülbelül 1 maximum 1,5 óráig tart. Odafigyelünk a tisztaságra és eltakarítjuk magunk után a koszt. Minden munkát úgy végzünk mintha a saját otthonunkban tennénk. Rugalmasan alakítjuk ki az időpontokat, hogy önnek is megfeleljen. Gépeink nagy teljesítményűek és mindig tiszták. Sérülés, roncsolás és bontás nélkül végzik a lefolyóvezeték duguláselhárítását. Munkáinkat legjobb tudásunk szerint és precízen végezzük, amire garanciát vállalunk.

Ha kérdése van hívjon bizalommal!

Borkó József

06-70/934-10-90

mosdó duguláselhárítás Budapest

mosdó duguláselhárítás Pest megye

mosdó duguláselhárítás Olcsón Fix Áron

mosdó duguláselhárítás Hétvégén Ünnepnapokon

mosdó duguláselhárítás Falbontás Folyóméter és Alapdíj Nélkül

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.